estatekonferanse

Om Estate Konferanse

Estate Konferanse arrangerer omlag 40 konferanser i året. Estate Konferanse er en unik arena for faglig oppdatering og nettverksbygging. Vi tar initiativ til å samle eiendomsbransjen og setter fokus på ulike fagområder. Samarbeidet og møtene mellom de ulike aktørene hever kompetansen og holder deltakerne orientert om hva som beveger seg i bransjens indre og ytre sirkler.

Vi arrangerer tre store to-dagers konferanser. Den største av de, Eiendomsdagene arrangeres for 10. året på rad i januar 2015. Her samler vi bransjens tungvektere til å dele sine erfaringer og sette fokus på de viktigste utfordringene og mulighetene for eiendomsbransjen i tiden fremover. På Eiendomsdagene får du en unik mulighet til å kombinere faglig påfyll og nettverksbygging i naturskjønne omgivelser på Norefjell.

Eiendomsutviklingsdagene arrangeres på Farris bad i Larvik. Her diskuterer vi blant annet de viktigste faktorene for en god og fremtidsrettet eiendomsutvikling, og den kompetansen som trengs for å utvikle moderne, miljøvennlige og gode områder og eiendommer.

Vårt nyeste konferansekonsept, Boligdagene, arrangeres på Quality Spa & Resort Son i 2015. Her er tema boligutvikling og hvordan bransjen kan klare å skape lønnsomhet i et tøft boligmarked samtidig som kvaliteten skal være høy.

Estate Konferanse er en del av Estate Media AS. Norges ledende mediepartner og kommunikasjonshus for næringseiendomsbransjen.