estatekonferanse

Om Estate Kunnskap

Estate Kunnskap arrangerer nærmere 30 konferanser i året. Estate Kunnskap er en unik arena for faglig oppdatering og nettverksbygging. Vi tar initiativ til å samle eiendomsbransjen og setter fokus på ulike fagområder. Samarbeidet og møtene mellom de ulike aktørene hever kompetansen og holder deltakerne orientert om hva som beveger seg i bransjens indre og ytre sirkler.

City-konferansen hadde 30-års jubileum i 2017, og samler bransjens ledere og beslutningstakere. Konferansen er en sentral nettverksarena som avholdes i Oslo, Bergen, Stavanger og Bodø, og inviterer til faglig påfyll og utdeling av Cityprisen, den gjeveste eiendomsprisen i regionen.

Estate Kunnskap arrangerer også tre store to-dagers konferanser. Den største av dem, Eiendomsdagene, arrangeres for 13. året på rad i januar 2018. Her samler vi bransjens tungvektere til å dele sine erfaringer og sette fokus på de viktigste utfordringene og mulighetene for eiendomsbransjen i tiden fremover. På Eiendomsdagene får du en unik mulighet til å kombinere faglig påfyll og nettverksbygging i naturskjønne omgivelser på Norefjell.

Eiendomsutviklingsdagene arrangeres på Farris bad i Larvik. Her diskuterer vi blant annet de viktigste faktorene for en god og fremtidsrettet eiendomsutvikling, og den kompetansen som trengs for å utvikle moderne, miljøvennlige og gode områder og eiendommer.

Konferansen, Boligdagene, arrangeres på Strømstad Spa. Her er tema boligutvikling og hvordan bransjen skaper lønnsomhet i et konkurranseutsatt boligmarked samtidig som kvaliteten skal være høy.

Estate Kunnskap er en del av Estate Media AS. Norges ledende mediepartner og kommunikasjonshus for næringseiendomsbransjen.